UYARILAR ! Arkadasariyoruz.com sizi telefonla aramaz! sizden hiç bir zaman para istemez! Sitemizin ismiyle arayanlara kesinlikle cevap vermeyiniz !
T.C. numarası, banka hesap bilgileri, şifrelerinizi vb. bilgileri asla paylaşmayınız.
Yurtdışı ve bilinmeyen numaraları aramayın.
Hiç kimseye para veya kontör/DK. göndermeyin.
Siteye girmekle kullanım sözleşmemizi kabul etmiş olursunuz.
Neriman: şanlıurfa bayan
CinsiyetBayan
Yaş29
ŞehirŞanlıurfa
İlişki durumuİlişkim yok
Telefon
Belirtilmedi
E-mail* Gizli
Açıklama
ismim neriman urfalıyım şuandada urfada kalıyorum arada bir pazarlamaşirketlerinde ürün tanıtımı yapıyorum işim daimi dgil işte. şanlıurfada bayan arkadaş arayanlar yalan konuşmayanlar düzgün ve dürüst olarak kendini tanıtacaklar yazsın urfada olmasını isterim açıkcası. ben erseven taraflarındayım sizde açık olarak nerdesiniz ne yaparsınız bunları yazarsanz sevinirim böylece guzel bir arkadaşlığımız olur yani. bven bu kadar yazmak istiyom hakımda herkese tşkler.
Merhaba Neriman Bende Karaköprüdeyim İstersen sen Gelirsin İstersen Ben Gelirim Gezip Tozarız Yemek Yeriz Seninle Vakit Geçirmeyi Çok İsterim Lütfen Bana Geri Dönün ????
Hakan diyor ki;
20:03 / ID:9076
Merhaba hayirli aksamlar nasilsin iyimisin insahlah iyimisin ilaninizi grurdum benimle gercekten tanismak veya grusmek istersen sizinle memnuniyetle tanisabliriz tabiki artik sana bagli karariniz nedir bilmek istiyorum ya evet yada hayir ikisinde bir kararinizi bekkliyorum saygilar selamlar alaha emanet ben ilahi demiyorum beni Kabul ett o size kalmis benimle tanismak istersen sizinle iletisime watsap ta tanisabliriz konusabliriz diyeceyim bu kadar sizden yalniz bir cevabinizi ve mesajini yazin
Mahmut diyor ki;
00:07 / ID:5882
Selam neriman istersen tanışabiliriz 63 00
Ferit diyor ki;
11:20 / ID:5551
Neriman konuşmak istersen konuşmak isterim
kerem diyor ki;
17:56 / ID:5304
Ş.urfa merkezdeyim tanışalım mı
Emrah diyor ki;
12:19 / ID:5023
Seni seviyorum nerelisin tanışmak istermisin
numan diyor ki;
12:28 / ID:4076
Peşinden gidecek cesaretin varsa, bütün hayaller gerçek olabilir. sözünden aldımgım cesaretle senin ilanına bakıyorum
bülent diyor ki;
16:22 / ID:3737
nasılsın neriman ben seni tanımak istiyorum çok güzelsin konuşalımmı biraz.
celal erit diyor ki;
11:44 / ID:3212
ben aşkı en uç noktalarada yaşayan duygusal biriyim yalandan haz etmem ve sevdigim kadına sahip olum sadık kalan biriyim sevgilim yok beraber oldugum kimse yok burda benim vazgecilmezim olmak istermisin.
Erhan diyor ki;
11:52 / ID:2100
Slm ben erhan bende baglarbasi tarafindayim eger istersen tanisabiliriz ben yanliz yasayan biriyim eger istersen her konuda yaninda olmak istiyorum
Nusret diyor ki;
09:34 / ID:1203
neriman ben haliliyedeyim eger istersen tanışalım bende şanlıurfadan bayan arkadaş ararken tesadufen gordum cok guzel yermiş umarım bende aşkı burda seninle yakalarım bana yaz lütfen urfalıyım gercekten.
erkan diyor ki;
11:57 / ID:860
ya ben aslen bireckteyim ne yalan diyim ama tanışacaksan urfayada gelip gidebilirim bende urfa ve cevresi bayan arkadaş arıyorum dürüst olarak tanışabiliriz seviyeli birşekilde tabi
çetin diyor ki;
09:53 / ID:747
merhaba neriman ben mardinliyim urfada çalışıyorum 29 yaşındayım eger istersen seninle arkadaşlık kurmak istiyorum çok sade düz bir insnaım yalanım dolanım yok neysem öyle konusurum seni cok sevdim genc ve guzelsin bi o kadarda tatlısın.
mustafa diyor ki;
08:40 / ID:699
merhaba topragım nasılsın bende suruçluyum burda urfalı bir bayan gördüm şaırdım yazayım dedim. tanışmak istermisin benimle ama 5-6 yaş senden büyüğüm yani kabul edersen beklerim.
Neriman için bir mesaj yaz..
BİLGİ: Mesajlarınızda Telefon numarası yerine instagram, facebook gibi sosyal adreslerinizi yazabilirsiniz.