UYARILAR ! Arkadasariyoruz.com sizi telefonla aramaz! sizden hiç bir zaman para istemez! Sitemizin ismiyle arayanlara kesinlikle cevap vermeyiniz !
T.C. numarası, banka hesap bilgileri, şifrelerinizi vb. bilgileri asla paylaşmayınız.
Yurtdışı ve bilinmeyen numaraları aramayın.
Hiç kimseye para veya kontör/DK. göndermeyin.
Siteye girmekle kullanım sözleşmemizi kabul etmiş olursunuz.
Havva: gaziantepte bayanım arkadaşlık ilanım
CinsiyetBayan
Yaş30
ŞehirGaziantep
İlişki durumuİlişkim yok
Telefon
Belirtilmedi
E-mail* Gizli
Açıklama
merhaba ben havva aslen kilisliyim ama antepte oturuyoruz gaziantepte bayanım arkadaşlık ilanım için düşündüm yani bayan olarak ne bilim bana farklı bir düşünceyle geldi ama uzunz amandır yanlızım bu sitede ciddi gördüm ve bu sebeble yazmak istedim. yşunu demeye çalıştım bu tür şeyler sürekli yaptıgım şeyler degil ama belki iyi birini tanırım diye düşündüm. burda ön bi tanışma olması açısından mantıklıgeldi bana yani etrafımda cevirim durdurup teklif eden tanıadıgım çok kişi oldu seninle bi konuşalım olmasa ayrılır gibi bir toplumsal lüksm yok ama burda karşıklı hersey olabilir eger olursa ciddi olarak dışardada görüşülebilir sıkıntı yok ama bilmiyorum hani insan ilerde rahatsız edilmekten korkuyor. bu anlamda gercekten bir arkadaşlık kurmak tanışmak isteyenlerden ciddi mesaj beklerim.
Merhaba ben mehmet kayseride yaşıyorum sizi gördüm beğendim niyetim tabiki ciddi bir tanışma ve birliktelik yaşamak sevmek sevilmek sevgi ve saygı ile bunu devam ettirmek güzel olan ne varsa birlikte yaşamak ve görmek istiyorum ciddiyseniz ulaşın lütfen
H1975 diyor ki;
16:50 / ID:5010
Güven,huzur,sadakat.Selam.Kendimi biraz tanitayim: boy cm, kilo 74, yaş 43. Berlin, Mersin ve Gaziantep'de yasiyorum. Aciksasi bu platformlara pek fazla güvenmiyorum. Yinede sansimi denemek istiyorum. Aradigim özellikler: Ciddi, güvenilir, sadik ve dürüst birisi, cünkü ben öyleyim. Her şeyi beraber paylaşabileceğim bir eş adayı arıyorum. Bu belki de sensin.Almanya Berlin'de doğdum burada büyüdüm. Alman vatandaşıyım. Kendinizi biraz tanıtırmısın? WhatsApp thsahan@hotmail.de
necmi diyor ki;
12:28 / ID:4189
sadece seni Havva sadece senin için gün 24 saat kendimi sana adamak istiyorum.
ahmet diyor ki;
11:12 / ID:3125
sizin gibi hoş nadide bir bayanla güzelce sohbet edip sevginizi kazanmak için arkadaşık tanışma için burdayım isteyen bayanlar güvenirli bir erkek arkadaşlık için bana mesaj atabilir.
hasan diyor ki;
14:58 / ID:1298
sevgilim olurmusun açık söylüyorum lafı cevirmeye gerek yok antepliyim sevgilim olacak bayan arıyorum sıkıldım böyle yanlız kalmaktan
mustafa diyor ki;
11:26 / ID:1007
Bakma Aylardan 'Ekim' Mevsimlerden 'Sonbahar' Olduğuna ; 'SEN' Ne zaman İstersen Çık Gel... 'BENİM' Kapım Herzaman 'Aralık' Sana..!!!
mevlüt diyor ki;
11:51 / ID:855
ben nizipteyim havva sevgilim yok inan tanışmak istiyorum yazışalımmı
Egemen diyor ki;
10:12 / ID:483
gaziantepe bir defasında gelmiştim güzeldi baya gezdirdi arkadaş biraz içe kapalı yapısı var ama ben çok eglenmiştim. şimdi gaziantepten birde bayan arkadaş bulmak super olur.
sahin diyor ki;
17:45 / ID:216
mrb havva nasılsın tanışmak arkadaş olmak istersen tanışabiliriz bilgi metnin çok açıklaycıı ve niyetin arkdaş olmak için arkdaş olabiliriz tabi isterseniz
Havva için bir mesaj yaz..
BİLGİ: Mesajlarınızda Telefon numarası yerine instagram, facebook gibi sosyal adreslerinizi yazabilirsiniz.