UYARILAR ! Arkadasariyoruz.com sizi telefonla aramaz! sizden hiç bir zaman para istemez! Sitemizin ismiyle arayanlara kesinlikle cevap vermeyiniz !
T.C. numarası, banka hesap bilgileri, şifrelerinizi vb. bilgileri asla paylaşmayınız.
Yurtdışı ve bilinmeyen numaraları aramayın.
Hiç kimseye para veya kontör/DK. göndermeyin.
Siteye girmekle kullanım sözleşmemizi kabul etmiş olursunuz.
Leyla: mersinde sohbet dürüstçe tanışmak arkadaş
CinsiyetBayan
Yaş31
ŞehirMersin
İlişki durumuİlişkim yok
Telefon
Belirtilmedi
E-mail* Gizli
Açıklama
havalar bunaltıcı insan ister istemez sıkıntıdan bir yerlede zaman gecirmek istiyor nette bu siteyi gördüm mersinde sohbet dürüstçe tanışmak arkadaş olmak mesajlaşmak isteyen sadece erkek arkadaşlar yazabilir bana. yaşca bir yakınlık olursa sevinirim benden büyükler sohbetleriyle uyum olmaz küçükler hiç yazmasa çok iyi olur. bide mersinde olursa sohbet için paylaşacak birşeyler olur. herkese iyi gunler diliyorum.
yeniliklere açık ve sosyal biriyim arkadaşlık kurmak isteyen hayatımızı ortakdegerler uzerinden daha mutlu etmek isteyen bayan arkadaşlar varsa tanışabiliriz.
Ali diyor ki;
00:41 / ID:7118
Leyla hanım mrb iyi akşamlar bende mersinde yaşıyorum musade eder bi şans verirseniz tanışmak isterdim saygılarımla
Ferhat diyor ki;
21:31 / ID:5773
Mersin anamur dan ferhat koc burcu 1.70 boy 30 yasida
demirkan diyor ki;
12:28 / ID:4107
her ne derseniz onun yoklugu acdır biz sadece yanlızlıgı yasadıgımız için bize öyle geliyor ama sadece buna care arayalım derseniz ben sizin sevginize talibim ve sizi bekliyorum.
sadi diyor ki;
11:36 / ID:3194
beni yalansız olarak tanıyarak yavaş yavaş aşktan dev vurarak yaşamk istermisiniz eger gercekten bu samimiyeti tatmak ve iyiki buldum senid emek istiyorsanız bana mesaj yazın.
sinan diyor ki;
11:53 / ID:1039
slm adım sinan sizinle tanışmak isterim 34 28
Leyla için bir mesaj yaz..
BİLGİ: Mesajlarınızda Telefon numarası yerine instagram, facebook gibi sosyal adreslerinizi yazabilirsiniz.